Quantum Lotus Field 2016/17.
Manifestation now and aktivated.
Quantum energyfield is now open for human being seekers, peace- and lightworkers. Thank you

SoulutionArt under SoulBodylife NYT

VildQUANTUM TIME NOWKærlighed

Hjerte

Stonehenge

Diamant forbindelse

My love my life center Within

More storytelling spelling teaching

loving you loving me loving all there is

Wisdomkeepers are now in the World

SPEAKING THE TRUTH OF TIMES

Listen, share and be happy to livelife NOW

Part Zero

HjerteFollow me on facebook site SoulutionArtHjerte

 

888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

 

HjerteHJERTEtak for dejlige møder i påsken. Sikke overraskelser der lå i sjælstegningerne og i samtalerne derefter. TAK.

HJERTER RIGE  HJERTER RIGE  HJERTER RIGE  HJERTER RIGE  HJERTER RIGE

Quantum Lotus er aktiveret og folder sig ud denne tid.

Rosafarvede krystaller kalder jer frem indeni til aktivering af jeres hjertepotentialer, kærlighed og fred.

SwanCube Qhealing

Sjælstegning

og min facebookside SoulutionArt

 

MODER JORD glædes denne tid over hendes nye hjerteskud, I/vi der netop ikke kan lade være med at smile, grine, le når hun fremviser sine nye herligheder i lysegrønt, rosa, gult som hvidt. Selv lilla er med og de blå forglemmigej. Ja, vi glemmer ikke hende, vores MODER som huser os hver eneste dag. Varmer som køler. Nærer, elsker. Og sådan er det. 

 

HjerteTAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAKHjerte

 

HJERTEMØDER her og nuHjertepåskerim er plimmelim, dyt båt dynamolygte sjovt og godt

Skriv til mig her på hjemmesiden, eller på mobil 30331776, og du kan oprette dit eget HJERTEmøde, få en sjælstegning for det nette sum af et påskerim og det du kan undvære i mammon. Det er snart påsketid og alt er nyt og smukt.

Jeg udlodder 2 stk. påskeæg a la sjælstegninger, opret inden påske og ægget kommer med posten til dig. GLAD FORPÅSKE herfraKærlighedHjerte

8888888888888888888888KærlighedHviskerSmiler
 stort888888888888888888888HjerteCoolHa ha88888888888

Foråret er over os. De små smukke spirer med solstrejf pibler frem sammen med fuglenes skønne kvidren.

Naturen udenfor spejler naturen indeni, følge gerne med her på hjemmesiden, når sjælen folder sig ud med mellemrum. Smukværdigt med tak.

DIN INDRE NATUR

Sjælstegning

 

 

 

CoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolSmiler stortHjerteVildKærlighed

Ellers har jeg lige været på energiarbejde i Florida. Der vil nok falde lidt inspiration af på den konto/flere tegninger er lavet, så følg med her og på min fbside SoulutionArt.

Ellers kig ind på siden DIN INDRE NATUR og Samskabende hjælpere, for her sker der løjer.

Insisterende engle skubber til mig om at komme frem af vinterhi. Så værgso at kigge med.

Cool-NYE RUNDER - NYE VINDE- FORANDRINGER VELKOMNE-Cool

Nye sammenhænge, nye netværker denne tid på tværs af tidligere som nuværende. For netop at samskabe fredelig sameksistens her på jorden. Og ja, det må jo komme indefra sjælens virkefelt. TAK.

 

 

HjerteSmiler stortTAK alle skønsjæle for dejlige møder dels på mystikkens univers på sjælland og ved Iller slot i det sønderjyske.

Denne tid samfletter jeg nye hjertetråde fra øst til vest og tilbage igen, her midt i det hele, nemlig i skønne SKANDERBORG, med tak.

FORTSÆTTER MED AT SKABE NYE FREDSTRÅDE LANGS MODER JORDs LANDSKABER.

Se nedenfor hvor CAP VERDE øerne var medvært. I morgen bliver det De Canariske øer. TAK for denne mulighed.

 

 

Ærkeengel Metatron, tak.

Siden nov.2013 har jeg været i kontakt med ærkeengel Metatron. At min bevidsthed først fangede denne sande kommunikation mellem ham og undertegnede for få uger siden, skal ses som himlens måde at holde egoet hen, hvor det hører til, netop som ydmyg medspiller til sjælen. Således er det arbejde i ler, som tekster og tegninger holdt udenfor egoets legeplads. Tak. Jeg fornemmer et samlet værk ,hvor dette samarbejde belyses, udkomme i 2017.

Mit samarbejde med Moder jord tog sin begyndelse i sept.2013, på vej til Boston i fly. Jeg må tilstå, at jeg i skræk for at falde ned med flyet, bad Gud om hjælp til at komme helskindet til USA, det samme gældende for hele flyet. Derefter ville jeg starte mit samarbejde med Moder Jord, som jeg vidste jeg måtte dedikere mig til. Således igangsatte jeg dette store lysarbejde, først med direkte kontakt ind i Moder Jord. Dette beskrevet i det værk, som udkommer 2017.

Landene Sverige og Frankrig og så mit hjemland Danmark har stor betydning for mit virke. Således er der skabt en stor trekant, hvor igennem den ubetingede kærlighedsenergi strømmer. Jeg måtte have meget stor jordforbindelse, hele 3 lande, for at få rodfæstet rum til denne guddommelige kanal af hjerte energi. Tak!SmilerHjerte

Velkommen til fredsnetværker

Lavendell er kanal for essensen af den ny jord.

 

Han spejder efter sine forgængere. De er her endnu, thi deres virke ligger i fundamentet af den nye jord. Han husker deres navne som værende Løgbørnene. Især mor med søn genkender han som sine aner.

 

Deres gennemsigtighed forundrer ham stadigvæk, selv om han ved det netop er deres alsidighed, der glimtrer i spyttet hos dem. Klarhed med mere klarhed. Så ligetil at bygge med dem, når nu ingen rette kanter som hjørner findes at snuble over. Jorden de har opbygget, den helt nye af slagsen, indefra den gamle jords midte, venter på overgivelsen. Den endelige. Menneskets overgivelse til naturen. I sig selv, som i naturen omkring sig. Moder jord fornyr sig hele tiden, denne gang lidt mere for synets skyld. For vækkelsen må gjalde helt ind i knoglerne på mennesket, at selv stjernerne derinde blinker med. Så er Atlantica kommet med sine kærlige hænder sammen med Freja, hendes veninde og søster. Sammen taler de med drengene omkring sig, vækker deres indre kvinde til live, at de forstår at have hele sig selv med i alt de er. Hjertebækkenklange.

 

Lavendell med sine lavendelblå øjne smiler tillidsfuldt. Kender sit værd. Jorden er ny, sjæle ny. Der strømmer lavendelfarvet energi rundt i hvert et hjørne som bue. Essensen kender sit værd og elsker at elske. Hvert et menneskehjerte mødes sammen i lavendelsfæren. Gyldne tider genopstår. Diamanten roterer med naturen. Krystalklar, skarp og smuk. Ind til benet og ud. Afklæder gamle mønstre. Er sket.

 

Jordens essens forlader det skabende skød for at folde sig ud blandt jordens nye klarheder. Moder jord rækker ud efter sine børn af Løget, lag på lag i lag, ring på ring i atomet, at partiklen bliver sig selv som prik og bølge. Nogle gange samtidigt, andre gange hver for sig. Hele tiden i et samlet hele, for sådan er skabelsen implicit. Bevidsthedslyset i Lavendell s øjne skaber nye veje at gå, henover jorden, det krystalklare vand, møder sin tvilling, sit spejlbillede, i vandet, i himlen, alle vegne. Diamanten lyser hele vejen rundt indefra ud, som den altid har gjort og fortsat gør, for sådan er dens natur.

 

Lavendell vender sig om, indser at her har han været før, i nuet frem. Griner sin smittende latter mens han ser sin kære ægtepartner træde ham i møde. Langsvejs fra lige her. De ler mens de danser deres kroppe synlige, lader krystalgitteret glimte gulddråber fri, at freden sænker sig endnu et jordlag ind i atmosfæren, ind i universet, således kan farverne forme sig gyldne som turkise, hvad end de lyster de kære menneskebørn. Mal jeres liv med mangfoldighedens pensler, blide strøg, glade strøg iklædt mørkestreger, thi de understreger det hvide, det lyse, det rene at alle forstår de betræder jordens nye himmel, her på jorden, med hinanden, sammen. Og sådan er detSmiler stortHjerte