Livet er forunderligt

CoolHej, Ulla er mit menneskenavn, Singing Water mit shamanske navn og som tilnavn Rose,

I det naturlige.

Jeg er lige blevet 50 år! Slam.  Det giver mig NYE muligheder, da jeg nu står ved en vigtig skillevej/T kryds i astrologisk regi. Jeg bydes op til indre dans, bliver taget med ud i den STORE vide verden på en mere HEL måde.

Ja, og så har jeg lige måttet danse en ekstra vals med ÅNDEN indeni. Jubieee, faktisk. For nu er det sandt, at ånden flyder gennem mig fra anerne. Min mormor var spiritist. Hemmeligt, skamfuldt, ligefrem grinagtigt. Syntes omgivelserne. Så hun fik ikke lige fortalt mig om denne store gave det er at vidergive denne åndegave. MEd HJERTEMOD vil jeg stå op for os, sammen med andre formødre,numødre som søstre og lade respekten for dette indre åndevælde komme naturligt frem i vores virke. Ja, således træder jeg nedenstående imøde. TAK.

Astrologisk set aktiveres min drageform 100%. Den som viser høj naturlig spiritualitet. At gå i dybden, helt ind i dybet af moder jord; Auriel; Mother Earth og tilbage igen har været min vej de sidste 3 år. Nu er det tid til at komme ud, op langs jordens overflade. GÅ MED ANDRE, skulder ved skulder.

 JEG VÆLGER MIT SPIRITUELLE OPHAV 100%. Min højere sjæl hører til PARALLELLERNE, som vil sige en højtudviklet sjælegruppe; vi er ikke så mange inkarnerede på jorden endnu, men vi som er her, vil mødes i netværker og mærke vores samhørighed i altheden. Vi har dele af andre riger i os, engleriget, krystalriget, stjernemenneskeriget, quantumriget, indigo som regnbueriget/der er sikkert flere. Vi hører til alle vegne og ingen vegne. Det kan være svært til tider og meget krævende for egen udvikling, at bevæge sig ud som ind ad fællesskaber.IGEN OG. Samtidig formår vi parallelle at indgå ligeværdigt i disse fællesskaber i den periode vores samvær er gavnligt for os selv som for helheden. Tid til at gå til ny gruppe kan komme pludseligt, da sjælen guider i nuet og sørger for maksimal energitræning undervejs.

JEG GLÆDES OVER AT MØDE JER SJÆLESØSTRE SOM -BRØDRE. TAK.

I det jordiske liv, langs jorden overflade, har jeg 3 voksne børn og er gift med Steen på 25.år. HjerteVi havde et skønt sølvbryllup i sommers!Kærlighed

KLINIKVÆRKSTEDET befinder sig nu hjemme i vores hus i Skanderborg SkønnestCool.

At få samlet min energi, de mange tråde jeg har til alt og alle, UNDER SAMME TAG, betyder mere nærvær indeni med FREDSdråber en masse.

 Fællesskaber gennem 2017 og nye tiltag med FREDEN som omdrejningspunktet, leg som skabelseskraften og glæden som resultatet går jeg i 2018 nu og nyder at være VANDBÆRER. 

FRED LEG NATUR AKTIV væren med min indre natur i Fællesskaber

SÅ ER JEG LYKKES

 TAK

 

Jeg er særligt sensitiv:  aldeles indadvendt når jeg skaber, men også udadvendt og nysgerrig, når jeg følger det sidste nye indenfor især energi arbejde. I feltet, hvor naturvidenskaben møder den spirituelle verden ligger de naturlige valg, som jeg gerne følger, deler og samarbejder mere om, i erfagruppe, som kvindecirkler. Alt sammen med øje for at skabe mere FREDsværen indeni som omkring os. Dette år 2017 skaber flere platforme, hvor FREDsværen træder til. Det takker jeg for. Mens verden rutscher rundt vil der være øer af FRED, hvor vi hviler, samtaler og skaber nye netværker for FREDELIG SAMEKSISTENS nu som FRED. Åndevæsenet Lavendell trådte frem i marts 2016,  han er en af FREDSøerne,  se Seneste nyt.

I 2014-16 gik jeg målrettet efter at lære hvordan se, mærke og dermed skabe et sprog for energiverdenen. Det er en stor glæde for mig at videregive til andre, formidle den åndelige verden på en mere synlig måde: Sjæletegning, SoulutionArt lidt om blandt andet. Samtidig har jeg fået formidlet en metode til at skabe bevidst healing udenom min egen krop ;BerøringsHealing ; SwanCube Qhealing.

Af uddannelser har jeg:

sygeplejerske 1989, rosenmetoden 2008, BevidsthedsBerøring 2008, Soul Body Fusion-praktiker 2011, BB-vejleder 2012, Sound Initiation i Soul Voice 2012, Mysterieskolen 2010-12, Spiritual leadership via Mark meditationer 2010-14.

Links: www.bevidsthedsberoring.dk, www.jonettecrowley.com, www.soulbodyfusion.dk,

Naturen er mit rette element