Sjælfulde udtryk, leg med magi

SoulutionArt. Sjælen danser, hjertet synger GLÆDE

Gennem min egen selvudvikling først via kropsterapien Rosenmetoden og BevidsthedsBerøring, blev min sjæl mere og mere udtryksfuld. Jeg opdagede at mine hænder ville skabe organiske former. Senere også tegninger med farver. Al den længsel indeni måtte ud. Følelser en masse.

Kanaliserede som helende tekster, alkymi. Transformation.

Udtrykt KÆRLIGHED til mennesket, naturen, universet, tvillingesjælen.

Den forunderlighed der hele tiden mødes gennem sjælens øjne, gør mig glad af fryd over at være her i denne vigtige tid af jordens bevidsthedsskifte. Tiden lige nu er også meget vigtig. Den omsorgsfulde og spirituelle planet CHIRON sender os næstekærlige dråber at indånde HVER DAG.

Som barn var jeg meget i kontakt med naturen, både når jeg var glad, som når jeg var ked af det. Fandt trøst, nærvær og helhed. Dyr er ubetingede væsener, så dem knyttede jeg mig nært til.

Som særligt sensitivt barn mærkede jeg andre menneskers følelser og stemninger. Da jeg er meget organisk orienteret i min essens, er jeg særlig god til at følge det som er i nuet. Dvs både den tilstedeværende universelle energi, som de energier, mønstre mennesker udsender på deres vej, i samtaler såvel som i den usagte kommunikation. Det forvirrede mig en del, men gjorde mig også til en kærkommen veninde, fordi jeg intuitivt føltes let og åben at være sammen med.

En ildsjæl brænder ud i begge ender. Det skete i 2006. På job som hjemmesygeplejerske. I fritiden 3gangsmor og i ferierne uddannelse til kropsterapeut.

Det sendte mig direkte ind i det bevidsthedsfelt, der netop skaber sammenhænge som balance i energiforvaltning. GLÆDEN måtte graves frem igen!

I dag og frem arbejder jeg meget målrettet med netop at skabe rum til at forvalte energi på en helhedsorienteret måde. Det er en naturlig forlængelse af mit hjerte at skabe helende magiske figurer såvel til mig selv som til mine nærmeste. At en skulptur kan hjælpe personen på vej ind til egen indre kilde er mig en stor glæde. Derfor føles det sandt at andre også skal have denne mulighed. Se venligst webshop andetsteds.

Året 2016 er året, hvor jeg finder ny balance i alle henseender. Samtidig træder min skaberevne mere frem som et solidt fundament frem i tiden. Kunstneråren flyder mere frit og vil være med i alle tilværelsens hjørner. Derfor er det blevet året, hvor jeg flyttede min klinik på adelgade hjem i huset på mårvej. Der vil komme flere ændringer. Derom under seneste nyt, når det indfinder sig. Jeg takker for den forståelse der måtte tilkomme mig under forandringerne. FREMKOMST kalder Jonette Crowley året 2016. At træde helt frem som den man er! Med tak. En forunderlig sjæl er hermed fremkaldt til sin mission denne tid.

For nylig fik jeg vist at nu er TIME in TIME, for den første del af min tjenestetid som fredsskaber her sammen med moder jord. Se også tekstside Auriel - blessings Mother Earth, hvor jeg løbende skriver kanaliserede tekster. Med tak.