Local Cleansing, Blessing The Water 2017

Blessing The Water
From Skanderborg, Denmark, around Mother Earth with Human Beings

TILGIVELSESFORMER, FREDSDRÅBER TIL TIDEN

Blessing the Water from beyond.
Unconditional love.

TILGIVELSESFORMER NU

Under indvielse af datterklinikværksted i eget hjem taler moder jord gennem hendes cirkulære skød. Op fra det dybeste dyb cirkler langsomt vise dråber af krystalglimt. Hun fortæller os at menneskeheden er tilgivet for dens mange tusinde årige undertrykkelse af kvinden, det feminine aspekt, af hende selv. Mennesket gjorde et stor fejl tilbage i tiden at tage kvindens styrke fra hende. At mistro hendes evner, hendes skabelseskraft. Hendes hellige forening med Gud, den intelligente Alskaber. Hans struktur sammen med hendes essens, således dyreformer, menneskeformer, naturformer.

I tusinder af år er hun blevet undertrykt, trykt ned, trykt sammen, at hendes undergrund, de saftige underfloder med levende vækster og dyrebørn, nu er presset så sort sammen som de pureste diamanter.

Hendes nye børn, krystalbørnene, pibler op af jorden denne nye tid. De hilses velkommen af de mange nye gamle sjæle, som fødes denne tid. Inkarnerer. Disse gamle sjæle har ikke levet på jorden før. Så de har ikke de lavere svingninger i sig, kender dem ikke. Kender ikke til undertrykkelse. De vil lede menneskeheden med fred og lys i sind som krop. Lad disse små krystaller skinne som de bedst kan og vil. Få dem ud i sollyset. Få dem til at vise jer vej gennem det mudder, som fortsat en tid endnu, vil være indsmurt jeres øjesyn. For pludselig at blive vasket væk, når I lader jeres legemer besynge, enten I gør det selv, eller lader andre medmennesker synge jeres hjerter rene. Klangene vil genlyde dybt som højt og få himlen til at græde glædestårer. Mere regn ja, en tid endnu. Flodbølger også. Men alt sammen for at rense jer for det mudder I selv kom til at kaste om jer. Undertrykkelsen er slut. I må åbne jeres sind for denne nye tilstand og forandre jer til denne nye dimension af fred, der allerede eksisterer indeni hver af jer.

 

 

Anden tilgivelse fra Moder jord.

 

Under guidet meditation ved Carsten Lykke ses den gyldne essens cirkulere kærligt i Moder jords indre. Som for at minde os menneskesjæle om vores gyldne tilhørsforhold. At samles på nye måder langs moders jorder i næstekærlige favntag er denne tids nye samværsformer. Kvinder og mænd, lad jer samles omkring arnen, den hellige ild, som stråler indeni i jer hver især. Sammen knytter I nye guldranker af toner, som bæres i himmelrummet, kalder på flere sjæle at deres toner også synger med. Mand, kvinde, sammen har I åbnet for den åndelige tilgang til verden. Den spæde lysegrønne essens, som er jeres stof. Materialet ser grønt ud, har klarhedens skær og glimter som alle de gyldne krystaller I har i jer. Vid at jeres indre er det hele værd. Og mere til. Værdige er I, mine kære børn af mit indre guldskab. Saml jer igen, mærk ind hvor lykkelige dråber der skabes mellem jer, når I vægter samværet. Ligefrem elsker det. Lad champagneflasken gjalde ud over jeres milde hænder, lad jer indsmøre i de gyldne dråber. Tag dem så med ud i livet, derhjemme, derude, og se, se nu vågner medmenneskene til fred. Det lys I alle taler om, det lys I alle drages mod, for det lys er så sandelig jeres, for evigt.

 

 Må freden være med jer, nu som for altid. Vær hilset Moder jord den Sali`hellige.

 

 

 

Blessings with Mother Earth

Womb to receive Quantum Earth Children, part of WomaNice to WomanWise 2016, SoulutionArt(R)

DENNE TID GØRES DER KLAR TIL AT SAMARBEJDE, SAMSKABE MED QUANTUM CHILDREN.

De som er født ind nu og dem som kommer indenfor de næste par år.

Deres højsensitive sjæle bringer mere FRED til tiden til denne vores unikke blå planet.

HjerteDet er mig en særlig glæde at få lov til at byde dem velkomne i samarbejdet med moder jord. Tak.

Vandbærerens tidsalder er også denne tid nu som frem. Lad derfor velsignelser bringe mere liv og kærlighed gennem livgivende dråber, til tiden.

Enkelt og ligetil.

TAKKærlighed

 

 

 

Hjerteen masse

VANDETS DAG 22.marts 2016Smiler

Velsignelser til Moder Jord, vandets element.

Denne tekst er uddrag af kommende bog SeeVia, 8 Quinder:

 

//

Der er kommet en hel børnehaveklasse hen til brønden mens hun har stået i egne tanker. De fleste børn svirrer rundt om brøndens kant for at få et glimt af dens hemmelighed. De er lige akkurat for korte til at kunne hæve sig op over kanten for at kigge ned. Det er meget godt. De er ikke rede i deres sind til at mestre denne læring endnu. En buttet pige træder frem af flokken, lidt genert men målrettet. Hun taler med bydende stemme til forsamlingen som nu også tæller et ældre ægtepar, en hjemløs og Kattedamen:

”I gamle dage, som også kan være nu, brugte man brønden til at hente vand fra, til brug i køkkenerne, i haverne. Man vidste godt hvor vigtig en kilde denne brønd var, så derfor lod man altid en smule vand være tilbage i spanden, når man kom tilbage for at hente mere. Den smule vand talte man med på tilbagevejen og takkede det for den gave det var til mennesket. Til dyrene. Til markerne. På den måde var der altid vand nok til næste hejsning. I rigtig mange år havde menneskene rigelig med vandforsyning. Måske fordi de selv var med til at skabe mere vand til tiden.” Den buttede pige tager et dybt åndetag, går ind i mængden, væk fra rampelyset. Det ældre ægtepar smiler billigende til hende, nu til hele børneflokken. De genkender pigens vise sjæl og forlader trygt den gryende fremtid foran sig. Børneflokken summer videre til næste destination.

SeeVia glædes over dette syn, som er det hendes egen datter, der taler. Måske er det hendes kommende slægtning. Fra de Syv Søstre. Hun lytter indeni efter genklangen af den buttede piges sjæl og finder fine krystaltråde. Ja. De beviser slægtskabet. Tak. Hun er ikke alene blandt menneskene. Ikke mere//

Blessing The Water locally

Thank You Mother Earth for cleansing your Water together with us Humans. This next story is a Blessing poem to you from Auriel, Singing Water: