Annonce på fb.august 2018.
Læs mere om min essens og dermed sjælspotentiale i forhold til sjæl- og kropsarbejde nu og frem på siderne Svanemetoden her, SoulutionArt.
Tak for din tid.
Velkommen i min klinik.

Svanemetoden(R), et intuitivt kommunikations- og transformationsredskab ml dig og klienten
ET INTUITIVT RELATIONS REDSKAB

Svanemetoden(R) LYSTOGET er sat i gang

EARTH BREAKING LIGHT INTO SOULEMBODIMENT

VOGN 3 kan ikke nås endnu. Den har udvidede rum i sig. Svævende, flydende som kredsende. Fornemmer solen og månen har et samarbejde her.

CoolHjerteMaj 2018: Togvognen ses tydeligt nu! Lyset, fagterne, kvinderne. Sproget former sig af lyset. formidler, elsker, nyder. Månesolen er trådt gennem sine søstre. Klar på skiftet ind i Vandbærerens Tidsalder. Bærer, nærer. ærer. Venskaber. Ægteskaber, partnerskaber, fællesskaber. Isis indvielser. Blue Ray Resonance. Plejadeblod. Lemuriens Lys. Fredsbuen er skabt. Lever, ånder ved kvindehånden.

Følg med på siden her samt fb. af samme navn og Soulutionart.

Mon du er tiltrukket af denne VOGN 3?

 

Svanemetoden(R) LYSTOGET er sat i bevægelse her 1.marts.2018.Smiler stort

Det kører faktisk med lysets hastighed, så det kræver noget mesterskab i multidimensionel livsførelse af kunne se det, ligefrem sanse hvad det er ladet med.

LYSTOGET har 3 synlige VOGNE.

Ved VOGN 1 står flere personer ved trinbrættet og venter på at komme ind i toget.

Selve kupéen, som rummer kommende individer på lysrejse, er tåget endnu. Det er de enkelte inividers medskaben som får VOGNEN til at klare op og lyse med det som er.

ER du een af dem?

I VOGN 2 foregår megen kreativ aktivitet. Megen glæde, mange farver og opløftet stemning. MAnge sjælstegninger findes her som selve akasha-arkivet. Flere sjæle nyder at udforske redskabet selv, som med hinanden. Livlig aktivitet. Tak.

Denne VOGN 2 er for I som har fundet roen i sjælekroppen og nu er klar til at bruge det kreative felt til at udtrykke jer med, samt vil lære sjælstegningen som det relationsredskab ml dig og den anden.

ER du med her?

 

VOGN 3 kan ikke nås endnu. Den har udvidede rum i sig. Svævende, flydende som kredsende. Fornemmer solen og månen har et samarbejde her.

Maj 2018: Togvognen ses tydeligt nu! Lyset, fagterne, kvinderne. Sproget former sig af lyset. formidler, elsker, nyder. Månesolen er trådt gennem sine søstre. Klar på skiftet ind i Vandbærerens Tidsalder. Bærer, nærer. ærer. Venskaber. Ægteskaber, partnerskaber, fællesskaber. Isis indvielser. Blue Ray Resonance. Plejadeblod. Lemuriens Lys. Fredsbuen er skabt. Lever, ånder ved kvindehånden.

Følg med på siden her samt fb. af samme navn og Soulutionart.

Mon du er tiltrukket af denne VOGN 3?

 

MANGE TAK for I som er interesserede i Svanemetoden(R), og melder tilbage jeres energi er andetsteds pt. For det er sådan det er NU. Den energi der til rådelighed hos ny-opvågne kredser om deres eget felt. Fordi dette er så vigtigt at få hold på, nu når hjernen er gået sin vej og hjertet synes være eneste nye samarbejdspartner. HVORDAN mon det? Og alle omkring én synes at leve helt anderledes end én selv.

 

Pause indtil ny lysenergi ruller:(Jeg tilbyder jer, som føler jer tiltrukket af dette LYSTOG. I som står ved trinbrættet til VOGN 1, I som allerede er ombord i VOGN 1: Modtag individuelle sessioner, hvor sjælslyset integreres ind i kroppen. Modtag også lydfil med forbindelse til ametysttemplet dybt i moder jord, for opgradering og ro. Modtag også SBF(R) som fjernhealing. Du kontakter mig, vi laver aftale om dit forløb. Det koster 600kr for 3 individuelle sessioner, så længe energien ruller)

Du vælger selv om du tager vogn 1, vogn 1 og 2, som vogn 1-3.

 

Kontakt mig her på hjemmesiden, på fb. samt mail.

 

TAK FOR DIN HjerteTID

Svanemetoden(R) er mere end blot at tegne, skabe i farver. Det handler om at lære at lytte som se energierne hos den anden person. I rummet. I naturen. I universet. Læs videre:

Svanemetoden, kurser ind i DIN INDRE NATUR

Svane skabt i ler for netop at formgøre essensen jeg mærker så tydeligt strømme gennem mig. SoulutionArt 2016.

DEL AF MIN INDRE NATUR at tegne, male for at stilne sind og lade følelser træde gennem kroppen udi sjælfulde bevægelser. Holder kropsindet åbent og flydende. Hvilket er vigtigt for at det gamle kan dø og det nye træde til, nu lyset indfinder sig i materien/kroppen.

Ovenstående maleri HEARTBRAIN skabte jeg i 2007 under den anden etape af opvågningen, ind i eget lys. Illustrerer meget godt den svære og nødvendige REJSE fra hovedet ned til hjertet!!

Humor er godt for sjælen, især for egoet, faktisk. Det ved den guddommelige intelligens alt om. Maleriet viser Gud som den snakkende gule sky på himlen. Ligner én der ævler. Det var nok mit eget hoved som var fuld af tankemylder. Ind i bevidsthedsudvidelser også.

Samtidigt var jeg fuldt optaget af integrationen med det maskuline og det feminine. Se de to hoveder i Fælleshovedet, fællessjælen, rødt og blåt som også står for hhv intellektet/himlen og følelserne/moder jord/ilden.

Hjælperne var også dengang fuglene af mange slags. Ligesom den store moderfugl, her ligner den mest af alt en stor and/gås eller måske andesvane. Hun favner det hele.

Moder jord har strakt en kæmpehånd op til "hovedbruddet" HEARTBRAIN og støtter alt det hun kan. Det skulle vise sig at være det hele værd og mere til. Jeg samskaber i dag med moder jord i alt jeg berører. Del af min sjæls mission. Så derfor må jeg være ude i naturen dagligt og nyder det til fulde. Se gerne de tiltag jeg har med andre lysarbejdere i nærområdet.

Se fb.siderne SvaneFryd, SoulutionArt, gruppesiderne Fredsbuen og Fredens lys tændes/spredes.